Vi løfter opgaven

Hos Eventmageriet arbejder vi ud fra mottoet, at vi ikke blot vil opfylde kundernes forventninger – vi vil overstige dem! Om I vælger os som samarbejdspartner inden for road shows, midlertidige udstillinger eller som projektleder på en event, så har vi den erfaring og ekspertise, der skal til, for at I kan føle jer trygge og opnå det ønskede resultat.

 

Samarbejdet begynder med en kortlægning af jeres umiddelbare ideer, ønsker og målsætning. Derefter går vores arbejde i gang. På "mageriet" samler vi alle informationer og indtryk og sammensætter et koncept, der svarer til netop jeres projekt.

Road Shows

Et road show er at sammenligne med et band på turné. Allerede når tourbussen triller af sted, er man på vej ud til sit publikum. Det er den ultimative og mest omfattende måde at møde fans – den mest effektive form for eksponering. Og kombinerer I det med sociale medier, det rigtige PR-arbejde og kompetente folk i bilen, vil brandet nå helt ud over scenekanten.

 

Derfor kræver det stor erfaring at overskue alle detaljer lige fra koncept og planlægning til køretøj og sikkerhed. Den erfaring og kompetence har vi!

 

Når de helt store kræfter sættes i gang, trækker vi på de store drenge i branchen som fx Event Carrier. der råder over en større flåde af udstillingslastbiler.

Udstillinger

En klassisk udstillingsstand på en salgsmesse, livsstilsmesse, dyrskue eller lignende er efterhånden noget, alle virksomheder har prøvet, og langt de fleste gør bare, "som de plejer". Dét dræber oplevelsen hos gæsterne.

 

Der skal tænkes nyt og stort – alle sanser skal rammes. En stand er ikke blot en stand. Det er her, I har chancen for at give jeres kunder en oplevelse af jeres brand fra første række. Det kræver de rette rammer, den optimale setting og en levende stand, der skaber opmærksomhed. Så I kan møde potentielle kunder face to face og give dem en oplevelse ud over det sædvanlige. Som de husker.

 

Vi er eksperter i at tænke skævt, bryde normen og skabe den opmærksomhed, jeres produkt og brand fortjener.

 

Foto: Privat

Ease Up

Hvorfor skal en salgskonsulent bruge masser af timer på at klargøre en stand til en messe, udstilling eller en produktlancering? Timer, der kunne bruges på spidskompetencen; salg.

 

Lad os varetage al koordinering, planlægning og praktiske gøremål i forbindelse med transport, opstilling og nedtagning, og lad i stedet jeres sælgere dedikere deres energi til salget. Det frigiver tid for jer, og med vores ekspertise og erfaring vil opgaven blive løst hurtigt, effektivt og lige efter jeres ønsker.

International

 

Information in English

Kontakt

 

Eventmageriet

Rytterholtsvej 5

8600 Silkeborg

 

+45 22 32 37 66

Information auf Deutsch

Følg os

 

Du kan følge vores projekter

og opgaver "live" på Facebook, og Instagram.

Copyright @ All Rights Reserved Eventmageriet - CVR 39159325