Erfaring og mod

Peter Lynggaard Nøbbe

Indehaver, Eventmageriet

Mail: peter@eventmageriet.dk

Telefon: +45 22 32 37 66

LIsbeth Winberg

Projektleder, Eventmageriet

Mail: lisbeth@eventmageriet.dk

Telefon: +45 26 18 78 35

"Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg garanteret finde ud af."

 

Sådan siger Pippi Langstrømpe, og det var min tanke, da jeg første gang blev spurgt om at stable en event på benene. Det handlede i bund og grund om at sammensætte og tilberede en menu til et større selskab – noget jeg ikke havde den store erfaring med. Men jeg havde lysten og modet – og en masse gastro-nørderi i min rygsæk.

 

Det blev en succes – både for gæsterne, kunden og for mig personligt. Oplevelsen af at kunne skabe rammerne og sørge for, at alt går op i en højere enhed for kunden – det var mit adrenalin-kick og er det stadig.

 

For kort efter fik jeg job i event-branchen, hvor jeg opbyggede solid erfaring over 10 år. Sideløbende stiftede jeg mit eget Food og Event-firma, der i dag har udviklet sig til Eventmageriet.

 

I dag trækker vi på al vores erfaring og viden. Men vi har altid Pippi med i måden, vi arbejder på. Fordi vi har modet til at turde og viljen til at få succes sammen med vores kunder.

 

Peter Lynggaard Nøbbe

Indehaver

"Det begyndte beskedent med fire grill, 20 kg kul, en nystrøget kokkejakke og modet til at tage en udfordring op – uden at ane hvor det kunne føre mig hen."

Hvem er vi?

Eventmageriet er et ungt bureau, hvor vi med største passion for oplevelsesbaserede events styrker dit brand, budskab, produkt eller sag. Vi kender vores styrker – og er stolte af dem.

Vi ved, at vi kan bidrage til jeres succes, og vi vil sætte en ære i at skabe de gode rammer for jer og nogle spektakulære oplevelser for jeres kunder.

Eventmageriet er bygget op på mange års solid erfaring inden for event-branchen. Her har vi særligt beskæftiget os med eksekvering af road shows over det meste af Skandinavien og Storbritanien. Derigennem har vi opbygget masser af erfaring med stort set alle grene inden for mobil event-branding.

 

Ofte oplever vi, at mange virksomheder er skræmte over at skulle arrangere et landsdækkende road show. Det kan virke som en uoverskuelig opgave, hvorfor man ser begrænsninger i stedet for muligheder.

Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi skaber overblikket, tegner ruten sammen med jer og skaber drejebogen for hele projektet. Hvor meget må vi larme, skal vi trække den store show-lastbil frem, eller skal vi køre en tuc-tuc gennem Strøget? Intet er for stort, intet er for småt.

 

Og når eventen går løs, er vi der naturligvis også – hele vejen. Det lyder måske som en kliche, men den er god nok, for vi ved, at succes er noget, vi skaber sammen. Med en målrettet projektbeskrivelse kommer vi også i mål med dit projekt – og vi glæder os allerede!

International

 

Information in English

Kontakt

 

Eventmageriet

Rytterholtsvej 5

8600 Silkeborg

 

+45 22 32 37 66

Information auf Deutsch

Følg os

 

Du kan følge vores projekter

og opgaver "live" på Facebook, og Instagram.

Copyright @ All Rights Reserved Eventmageriet - CVR 39159325